Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Erfarenhetsutbyte Bygga Broar

27 september @ 09:00 - 16:00

Gratis

Erfarenhetsutbyte med Bygga Broar.

Syftet är att inspirera och utbyta idéer mellan deltagare som har gått grundutbildningen, nyckelpersoner och chefer som deltar i utvecklingsarbetet och att sprida värdefulla erfarenheter vidare till andra.

Vid årets erfarenhetsutbyte medverkar gästföreläsaren Nicolas Lunabba som är verksamhetsansvarig på organisationen Helamalmö. Han berättar om sin nya bok och sina erfarenheter av att arbeta för social rättvisa och hållbarhet med särskilt fokus på barn och unga. Läs mer om Helamalmö här.

Erfarenhetsutbytet arrangeras av; Länsstyrelsen i Skåne, Halland och Västra Götaland samt Acting for Change.

Målgrupp:
Erfarenhetsutbytet riktar sig främst till medarbetare som har deltagit i Bygga Broars grundutbildning men även deltagare från andra kommuner och stadsdelar som arbetar med eller är intresserade av Bygga Broar är naturligtvis varmt välkomna.

 

Konferensen är kostnadsfri, fika och lunch ingår, viktigt att du i anmälan fyller i eventuella allergier eller behov av specialkost samt behov av tillgänglighetsanpassningar. Det finns ett begränsat antal platser och anmälan är bindande. Platsen kan överlåtas åt annan. Utebliven avanmälan debiteras med 500 kr. Anmäl dig här.

OBS! Förmiddagen har ett program som riktar sig även till deltagare som inte arbetar med Bygga Broar i nuläget. Om ni endast vill delta under halva dagen är detta möjligt. Lunch ingår även om man deltar en halv dag. Meddela oss via mejl om ni önskar delta förmiddag, eftermiddag eller hela dagen.

 

Program Erfarenhetsutbyte

 

För mer information vänligen kontakta:
Frida Blixt, Bygga Broar, frida@acting4change.org

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
27 september
Tid:
09:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Bygga Broar

Plats

Hotell Riverton
Stora Badhusgatan 26
Göteborg,411 21Sverige
+ Google Map
Besök hemsida