Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital grundutbildning i Bygga Broar

20 april, 2021 @ 00:00 - 12 maj, 2021 @ 00:00

Vi är så glada att nu för första gången kunna bjuda in till en öppen utbildningsomgång i Bygga Broars grundutbildning.

Vi har under 2020 och början av 2021 testat att köra utbildningen digitalt med goda resultat och erbjuder den nu brett till deltagare som vill köpa in sig på enskilda platser.

Arbetar du i en verksamhet där du vill stärka din kompetens kring frågor som rör inkludering, delaktighet, våldsförebyggande arbete, hedersrelaterat våld och förtryck, värdegrundsdialog med utgångspunkt i barn och ungas rättigheter är denna utbildning kanske något för dig.

Det är att föredra om du har möjlighet att gå tillsammans med en kollega eller din chef så du har någon att bolla tankar och funderingar med under och efter utbildningen. Dagarna är baserade på process vilket innebär att du kommer att vara en aktiv del i utbildningen genom reflektionsövningar och mentimeter.

Utbildningen ges under fyra heldagar i det digitala verktyget Teams. Du kan läsa mer om Bygga Broars grundutbildning HÄR

Datum: 20- 21 april samt 11-12 maj

Tid: 8.30-16.00

Kostnad: 3 750 kr/ person inkl. moms

Kurskod: Digital utbildning

Intresseanmälan till utbildningen görs HÄR senast 6 april.

Du får efter sista datum för intresseanmälan en bekräftelse samt ett inbetalningskort för garanterad plats på utbildningen.

(Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen om vi inte uppnått 20 deltagare samt att fördela platser om den blir full)

För övriga frågor vänligen kontakta utbildningsansvarig Linda Ohlsson: linda@acting4change.org

Detaljer

Börjar:
20 april, 2021 @ 00:00
Slutar:
12 maj, 2021 @ 00:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Bygga Broar