Varmt välkomna till erfarenhetsutbyte med Bygga Broar.

Syftet är att inspirera och utbyta idéer mellan deltagare som har gått grundutbildningen, nyckelpersoner och chefer som deltar i utvecklingsarbetet och att sprida värdefulla erfarenheter vidare till andra.

Vid årets erfarenhetsutbyte medverkar gästföreläsaren Nicolas Lunabba som är verksamhetsansvarig på organisationen Helamalmö. Han berättar om sin nya bok och sina erfarenheter av att arbeta för social rättvisa och hållbarhet med särskilt fokus på barn och unga. Läs mer om Helamalmö här.

Erfarenhetsutbytet arrangeras av; Länsstyrelsen i Skåne, Halland och Västra Götaland samt Acting for Change.

Målgrupp:
Erfarenhetsutbytet riktar sig främst till medarbetare som har deltagit i Bygga Broars grundutbildning men även deltagare från andra kommuner och stadsdelar som arbetar med eller är intresserade av Bygga Broar är naturligtvis varmt välkomna.

 

Anmälan och information:

Datum: Tisdag 27 september
Tid: 09.30 – 16.00 Registrering och kaffe från kl. 09.00
Plats: Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26, 411 21 Göteborg
Anmälan: Sker senast den 9 september. Gör din anmälan här.

Konferensen är kostnadsfri, fika och lunch ingår, viktigt att du i anmälan fyller i eventuella allergier eller behov av specialkost samt behov av tillgänglighetsanpassningar. Det finns ett begränsat antal platser och anmälan är bindande. Platsen kan överlåtas åt annan. Utebliven avanmälan debiteras med 500 kr. Detaljerat program för dagen kommer läggas upp på Bygga Broars kalendarium i slutet av augusti.

För mer information vänligen kontakta:
Frida Blixt, Bygga Broar, frida@acting4change.org

Varmt välkomna!